Appel schep kopie2
Wij staan voor
Kwaliteit
Div ingredienten

Waarborging

Kwaliteit is leidend bij ons. Naast de verwerking van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, staat de waarborging van een uitstekende kwaliteit van de eindproducten en voedselveiligheid centraal. Continue kwaliteitscontroles worden hiervoor uitgevoerd op alle afdelingen.

Duurzaam en ambachtelijk

Een uitstekende kwaliteit eindproduct begint met grondstoffen van topkwaliteit. Hiervoor werken we samen met vaste leveranciers. Wij garanderen een constante kwaliteit in de keten en bewaken korte levertijden voor onze banketspecialiteiten.

The Pie Company is gecertificeerd voor:

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor The Pie Company een belangrijke kernwaarde. Zorg voor mens, milieu en maatschappij is de basis van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Voedselveiligheid voor consumenten wordt serieus gehandhaafd binnen de bakkerij. Er wordt veel aandacht besteed aan de voedselveiligheidscultuur. Ons MVO-beleid bestrijkt een breed pallet. Er wordt nauwkeurig gelet op hoe de grondstoffen worden geproduceerd, welke verpakkingsmaterialen er worden gebruikt en hoe er energie bespaard kan worden. Daarnaast worden werknemers opgeleid als toekomstige professionals.

24

Wat doen wij nog meer

Bent u op zoek naar deze goede samenwerking? Wij delen ons recept hiervoor graag met u.

Verpakkingsmateriaal

Het karton in onze verpakkingen is FSC-gecertificeerd en onze verpakkingen bevatten geen tot weinig plastic. Al ons verpakkingsmateriaal wordt gescheiden afgevoerd als oud papier.

Energie

Onze verlichting is LED-verlichting en werkt met sensoren. Ons klimaatsysteem reguleert een gescheiden temperatuurhuishouding in productieruimtes en opslagruimtes.

Afval

Afval wordt zowel in de productie als op kantoor gescheiden ingezameld en afgevoerd.

Wilt u meer weten over onze kennis en kwaliteit?

Copyright - The Pie Company - 2024