Ons verhaal header
Hoe komt het tot stand
ONS VERHAAL
14

Professionals

The Pie Company creëert een onderscheidende brand voor elke afnemer. Met behulp van private labels vormen afnemers hun eigen identiteit op de producten. Wij zijn een familiebedrijf en staan bekend als een betrouwbare producent van duurzame producten. Deze worden vervaardigd met verse grondstoffen van over de hele wereld. Wij hebben als doel de hoogste kwaliteit voor onze afnemers te leveren.

Jong en ambitieus

Onze jonge, ambitieuze organisatie heeft een moderne kijk op het hedendaagse ambacht. De waarden van het banketbakkersgilde staan hoog in het vaandel. Daarbij zijn de traditionele recepturen nog steeds de basis van onze producten. Er wordt gewerkt met de kennis van de nieuwste technieken in combinatie met ambachtelijke bakkers.

Private labels

Als afnemer deelt u mee in de kracht van onze organisatie. Er wordt voor u een onderscheidende brand gecreëerd en de producten van elke afnemer hebben een eigen identiteit. The Pie Company kent een familiaire bedrijfscultuur. Korte lijnen staan centraal en er wordt meegedacht op categoriaal niveau in marktontwikkelingen. Afnemers profiteren van deze efficiënte samenwerking.

In verpakking

Het recept voor een goede samenwerking

Bent u op zoek naar deze goede samenwerking? Wij delen ons recept hiervoor graag met u.

Uw rendement

Efficiëntie is de core business en kwaliteit is een vereiste factor binnen The Pie Company. Dankzij het specialistische machinepark dat gefocust is op de productie van taarten, kan de costleader positie gewaarborgd worden. Deze sterke focus draagt bij aan uw rendement.

Logistiek partner

Dankzij ons moderne ERP-systeem worden onze afnemers ontzorgd op het gebied van het bestellen, het factureren en in het logistieke proces. Onze logistieke partners hebben deze standaarden zodanig geïntegreerd waardoor wij u dagelijks op het juiste moment kunnen bedienen.

Innovatie

De bundeling van jarenlange ambachtelijke kennis en continue nieuwsgierigheid zijn we een jong en innovatief bedrijf en altijd op zoek naar nieuwe, kansrijke producten voor u.

Competenties

Wij zijn jong en ambitieus. Betrouwbaar op het gebied van kwaliteit en intelligent door innovatie. Dat maakt ons efficiënt en succesvol.

Relevant

Wij denken mee op categoriaal niveau en voorzien in uw behoefte naar onderscheidende middelen door recepturen aan te passen aan de wensen van de consument. Deze is constant op zoek naar vernieuwende, duurzame en gezondere producten.

Samen

Bij The Pie Company geloven wij in de kracht van samenwerking. Samen gaan wij op zoek naar passende producten

Bent u op zoek naar een goede samenwerking? Wij delen ons recept hiervoor graag met u.

Copyright - The Pie Company - 2024